Tânăr ucis de elicea unei parapante pe Aerodromul Gelu

Accident teribil pe Aerodromul din localitatea timișeană Gelu. Un tânăr de 35 de ani, Bogdan Avram, a murit după ce a fost lovit de elicea unei parapante cu motor. Din primele informații rezultă că motorul parapantei era oprit, iar tânărul încerca să îl repornească. Într-un moment de neatenție, când tânărul pilot s-a întors cu spatele, motorul a pornit, iar elicea l-a lovit direct în cap.

Tânărul Bogdan Avram era din Timișoara. Acesta zbura cu parapantele împreună cu mai mulți pasionați de zbor. La un moment dat i s-a părut că ceva nu merge bine și a aterizat pe un câmp pentru a se uita la motorul parapantei. Într-un moment de neatenție, când motorul era pornit, tânărul s-a apropiat de prea tare de aparatul de zbor, iar elicea i-a retezat practic zona din spate a capului.

Echipajul medical al ambulanţei sosite la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânărul de 35 de ani. În schimb, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cazul fiind preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Bogdan Avram era căsătorit și avea un copil.

Comentarii

comentarii

About the author

Related

JOIN THE DISCUSSION